še zmeram živa in pošastno lena v Hampiju

Ježešna, mineva že teden od zadnjega posta!

Razlog je deloma opravičljiv, saj je Hampi eden izmed tistih krajev, kjer res zelo šparajo z elektriko. Po navadi prav takrat, ko je najboljši čas za pisanje bloga. Pred parimi dnevi so šparali tako uspešno, da se je nepopravljivo stopil ves sladoled v celi vasi. Običajno se stali samo na pol, potem pa ga zamrznejo nazaj. Če ne bi bila v Indiji, bi se križala v strahu pred devetnajstimi možnimi vzroki smrti zaradi tega, tukaj pa so sadne kupe s sladoledom moji zajtrki in večerje.

evropska/izraelska hrana je precej bolj zdrava od indijske, sladoledu navkljub

evropska/izraelska hrana je precej bolj zdrava od indijske, sladoledu navkljub

Hello to the Queen = karamelizirana banana, zdrobljeni kukiji, vroča čokoladna omaka in sladoled s kokosom za zajtrk, po moji oceni kake 700 kCal. ampak to je nezdravo zato, ker je to indijska hrana! :D  (seveda samo za turiste)

Hello to the Queen = karamelizirana banana, zdrobljeni kukiji, vroča čokoladna omaka in sladoled s kokosom za zajtrk, po moji oceni kake 700 kCal. ampak to je nezdravo zato, ker je to indijska hrana! :D (seveda samo za turiste)

v obdobju brez sladoleda sem bila zadovoljna in zadovoljena z nutela pito. I die! (tista bela krema je iz indijskih oreškov)

v obdobju brez sladoleda sem bila zadovoljna in zadovoljena z nutela pito. I die! (tista bela krema je iz indijskih oreškov)

Najbrž vas slike ogljikovih hidratov ne zanimajo toliko, kot razne zanimivosti iz Indije. Ampak glede na to, da sem trenutno požrešna, kamne, palme in riževa polja pa gledam vsak dan cel dan, si moram malo spočiti oči :)

Poročilo o naravnogeografskih značilnosti še sledi, ko se (spet) nahranim.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s