cas leti v Gokarni

Ne vem, koliko dni sem v Gokarni. Mislim, da pet.

Vceraj sem porabila celo popoldne, da sem prisla do Kumte, 32 km oddaljene vasi, da sem stornirala karte za vlak. Namesto raziskovanja hribovitega Munnarja s cajnimi plantazami se bom se za par dni zataknila tu, saj je res lustno.

Super folk, kul plaza, dobra hrana samo uro hoje stran. V moji palmo-listnati kocici imam sicer podgane, mislim, da gnezdijo pod stresnim slemenom. Vsako noc ob petih zjutraj zganjajo cvilece orgije. Zjutraj telovadim (sem ena izmed redkih nerazsvetljenih nejogijev), plavam in pesacim do vasi na sladoledni zajtrk.

Danes naj bi asistirala pri snemanju acro joga videa, ampak je Indijski ocean med drugim jutranjim plavanjem pohrustal moja ocala. Okrog mene se je takoj nabrala gruca Indijcev, ki so se pretvarjali, da jih pomagajo iskati. Nezadovoljna sem na slepo odpesacila do vasi (enourna pot gre cez neko skalnato potko in se eno plazo), kjer neuspesno ze 2 uri iscem optika. Sredi dneva so stvari zaprte, saj je prevroce.

Sicer razmisljam o nakupu djemb. Bom videla, koliko denarja mi ostane, ko/ce dobim nova ocala. Dhol in bansuri ze imam :)  Bas sredje velikosti iz kameljega usnja in lesa jablane je 3500 rupij (50 EUR). Dvomim, da bi igrala tu, saj moje dlani proizvajajo najbolj nemogoce zvoke ever. Izdelovalci djemb zastonj instruirajo par ur na dan.

Mogoce pa lahko na ta nacin prepodim podgane, hmm hmm. Decision, decisions.

Nimam kaj dopsti slik tega raja, saj cele dneve skacem okrog v kopalkah in brez fotoaparata. Za ugodno vizualno predstavo priporocam googlanje Om beach, Kudle beach, Half-Moon beach, Paradise beach in Honey beach. Vse po vrsti vsebujejo cudovita fit telesa hipijev vseh starosti in narodnosti. Baje je na sosednji plazi celo en Slovenec!

Na dan prihoda sem se upala, da bom veliko plavala in da bom cez kak teden ze bolj fotogenicna, vendar mislim, da bom samo sirsa in temnejsa :) Pravijo, da tipi na teh plazah shirajo, punce pa se zredijo.

Morda imam zdaj, ko nic ne vidim, koncno dober razlog, zakaj sem zanic v frizbijanju?

Lepe pozdrave, cez par dni se bom naslednjic premaknila do internet cafeja, da vas obvestim o moji slepoti (lazem, v bistvu ta post obljavljam za nazaj.. :))

P.S.: Da ne boste prevec fovs – po soncnem zahodu ni varno kamorkoli iti sam. Zaradi pijanih Indijcev, skal, slepih krav, ki te v temi lahko panicno pomendrajo na plazi, in dejstva, da se med hojo po gozdu zlahka zgubis.

Aja, morje se ponoci seveda svetlika zaradi planktona!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s